Stoiximan Super League

Σκληρές διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού με Αντβέρπ για Ζε

Φουλάρει ο Παναθηναϊκός για τον Καμερουνέζο εξτρέμ. Τι γίνεται με τις άλλες υποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, αλλά θα πρέπει να τα βρει και με την Αντβέρπ για να αποκτήσει τον Καμερουνέζο εξτρέμ.

Οι «πράσινοι» επιθυμούν να αποκτήσουν τον 24χρονο άσο δανεικό ως το καλοκαίρι με μια οψιόν αγοράς που δεν θα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, αλλά οι Βέλγοι αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές. Αξιώνουν 2 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη και δεν συζητούν για τέτοια οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, καθώς θεωρούν πως δεν πρόκειται να διαθέσει τέτοιο ποσό ο Παναθηναϊκός. Ίσως, πάντως, προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να βρουν άλλους ενδιαφερόμενους μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο ίδιος ο παίκτης πιέζει με κάθε δυνατό τρόπο για να συνεργαστεί ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι και αναμένονται εξελίξεις. Αντίθετα, η περίπτωση του Ντόμινικ Νάγκι, που έχει μείνει ελεύθερος, είναι στη λίστα αλλά όχι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα.

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί αμυντικό χαφ και θα ήθελε να τον έχει διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου, δεδομένου και του τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη. Από εκεί και πέρα, υπάρχει «παράθυρο» και για προσθήκη τερματοφύλακα (από τη στιγμή που ο Διούδης ταλαιπωρείται από οσφυαλγία) και δεξιού μπακ (αν ο Αντονίτο δεν δείξει ικανός να σταθεί ούτε ως αναπληρωματικός δεξιός μπακ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x