Champions League

ΠΑΟΚ: «Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες, μας γύρισε την πλάτη η τύχη»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ήττα-αποκλεισμό από την Κράσνονταρ.

Για αποκλεισμό στις λεπτομέρειες με την ήττα (1-2) από την Κράσνονταρ κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ στην ανάλυση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του.

Το report του αγώνα

Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες

Η ιστορία επαναλήφθηκε σε γενικές γραμμές και στο γήπεδο της Τούμπας, με διαφορετικές λεπτομέρειες αλλά ίδιο φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα με 1-2 και στην έδρα του και να αποχαιρετά το όνειρο των ομίλων του UEFA Champions League.

Ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυριάρχησε των Ρώσων, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, για να πάρει κεφάλι στο σκορ, είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη και να μένει πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα, αλλά η απάντηση της Κράσνονταρ ήταν και πάλι άμεση και έμελλε να κρίνει και την έκβαση της σειράς.Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα με την ίδια 11άδα, όπως και στο παιχνίδι στο Krasnodar Stadium και το σχέδιο έδειξε να δουλεύει άψογα.

Ο ΠΑΟΚ για 45 λεπτά στρίμωξε στα σχοινιά την Κράσνονταρ και σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ, με κορυφαίες αυτές των Α.Ζίβκοβιτς και Κρέσπο. Εν τέλει το γκολ δεν ήρθε και το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα.Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Κράσνονταρ προσπάθησε να κλείσει τους χώρους και να κρατήσει τη μπάλα, ενώ ο ΠΑΟΚ από την άλλη είχε τον έλεγχο του αγώνα και έψαχνε χώρους προς την εστία του Σαφόνοφ.Όλα αυτά μέχρι το 73?.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Μιχαηλίδη , ο οποίος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτα της ομάδας του μετά από ένα γύρισμα των φιλοξενούμενων.Η απάντηση του Δικεφάλου ήταν άμεση. Μετά από φάουλ του Σβαμπ , ο Ομάρ Ελ Καντουρί με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 77?.Λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα ο Βιλένα σούταρε, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε, ο Καμπελά όμως πήρε το ριμπάουντ και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά, με τον Σφιντέρσκι να σπαταλά μία ευκαιρία στο 81?.

Όπως είπε και ο Αμπέλ Φερέιρα την παραμονή του αγώνα, το αποψινό βράδυ θα ήταν είτε θετικό, είτε ιστορικό. Εν τέλει ήταν απλά θετικό, καθώς η ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου δεν τελειώνει εδώ.Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στους ομίλους του UEFA Europa League και περιμένει την Παρασκευή (02.10) να μάθει τους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x