Καμία διάθεση να αφήσει αναπάντητες τις καταγγελίες του Ολυμπιακού αναφορικά με τις σχέσεις με την Ξάνθη δεν είχε ο ΠΑΟΚ στο ΔΣ της Super League.

Διά στόματος Μάκη Γκαγκάτση, τονίστηκε ότι ο «Δικέφαλος» είναι κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας ενώ πρόσθεσε ότι είναι ανοιχτός να μπουν ακόμα πιο αυστηρές ποινές για τέτοιους είδους ζητήματα.

«Θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή. Από πού; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η Super League να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός, στην ΕΕΑ. Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας. Άλλωστε ο νόμος είναι σαφής.

Είμαστε υπέρ ΓΣ ιδιοκτητών, απλά να το ξέρουμε λίγο νωρίτερα αφού ο κ. Σαββίδης δε διαμένει Ελλάδα».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε την πλευρά του ΠΑΟΚ αν είναι υπέρ της αλλαγής των κανονισμών, με τον Μάκη Γκαγκάτση να απαντά:

«Φυσικά και είμαστε αντίθετοι σε ό,τι είναι ενάντια στο νόμο. Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν είμαστε υπέρ ή κατά αν δεν ξέρουμε καταρχήν ποιοι είναι αυτοί και αν δε συζητήσω με τον κ. Σαββίδη και με το νομικό επιτελείο.

Τώρα συζητιέται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτησία. Ο κ. Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί επιρροή.

Γνώση της καταγγελίας έχουμε μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν παραλάβαμε τη δικογραφία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.