Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ για κορυφή, το ενδιαφέρον σε ΟΑΚΑ και Αγρίνιο

Την «γκέλα» του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη καλείται να εκμεταλλευτεί σήμερα ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ, ώστε να «πιάσει» τους Πειραιώτες στην κορυφή της βαθμολογίας. ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ.

Με πέντε αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στην οποία στη χθεσινή ημέρα ξεχώρισε η «γκέλα» του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη (1-1 με τον Πανιώνιο).

Κάπως έτσι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στην Τούμπα, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μία εβδομάδα, μάλιστα, πριν από το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων στο Καραϊσκάκη, ενώ οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους και τη σπουδαία αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά δύο βαθμών, και την «Ένωση» να επιθυμεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματά μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τους Θεσσαλονικείς να έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο τους.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και της νίκης επί της ΑΕΚ θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ανοίγει με το Ατρόμητος-ΟΦΗ, με τον Γιάννη Αναστασίου να αποτελεί παρελθόν από τον «κυανόλευκο» πάγκο και τους Κρητικούς να θέλουν να επιστρέψουν ξανά στις νίκες (μετά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα και μία από την Καβάλα στο Κύπελλο).

Λίγη ώρα αργότερα, στις 17:15, είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Βόλος, με τους Αρκάδες να βρίσκονται στην τρίτη από το τέλος θέση με 10 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να είναι στη 10η μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαν στις προηγούμενες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής



Η επόμενη (12η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x