Europa League

Πάνοπλος για Γρανάδα ο ΠΑΟΚ!

Έτοιμος για Γρανάδα ο ΠΑΟΚ. Εξετάσεις για COVID στον «δικέφαλο».

Και τώρα Γρανάδα!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον ισπανικό σύλλογο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Σφιντέρσκι είχαν τεθεί από τη Δευτέρα, όταν και προπονήθηκαν κανονικά, στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα, που αποφάσισε να τους πάρει μαζί του. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού δεν σημειώθηκε κάποιο απρόοπτο, έπειτα και από τις εξετάσεις για κορωνοϊό στις οποίες υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό τιμ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 41χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τη Γρανάδα, αλλά και για τον Παναιτωλικό, που θα είναι ίδια.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.




Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί με πτήση τσάρτερ το πρωί της Τετάρτης (28/10). Θα προπονηθεί στο «Estadio de los Carmenes» στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Άμπελ Φερέιρα.

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ίνγκι Ίνγκασον. Η αποστολή του Δικεφάλου θα παραμείνει στην Ισπανία μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα προπονηθεί στη Γρανάδα το πρωί της Παρασκευής (30/10) και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Άκτιο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x