Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο έλεγχος των παικτών του ΠΑΟΚ από το sport-fm.gr για την απόδοσή τους στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Μπορεί το τελικό 2-2 πριν από την έναρξη του αγώνα να μην άφηνε ικανοποιημένο τον ΠΑΟΚ ως σενάριο, αλλά με τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, ο ένας βαθμός μπορεί να τον αφήσει χαρούμενο, αφού ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 87’.

Διαβάστε τη βαθμολογία του sport-fm.gr με άριστα το 10:

Ζίβκοβιτς (4): Κακό ματς από τον Σέρβο τερματοφύλακα. Μπορεί να άρχισε καλά με τη σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Μπρούνο Γκάμα, αλλά έχει ευθύνη και στα δύο γκολ, αφού σε κανένα από τα δύο πρώτα σουτ δεν έχει πραγματοποιήσει επεμβάσεις ώστε να απομακρύνει σωστά την μπάλα και να μην δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Άρη.

Ροντρίγκο (5): Τίποτα το σπουδαίο. Έχει την ευθύνη στο πρώτο γκολ του Άρη, αφού δεν κάνει την κίνηση ώστε να προλάβει το… ριμπάουντ από την απομάκρυνση του Ζίβκοβιτς και επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου. Έχασε πόντους στη μάχη που θα δώσει για τη θέση του στα μπακ.

Ίνγκασον (7): Μετά τον Τζόλη, είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού ΠΑΟΚ και το απέδειξε και σήμερα. Αμυντικά δεν είχε την καλύτερη μέρα, κάτι που αποδεικνύεται από τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά έσωσε την… παρτίδα με το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι. Πολύ σημαντικό ότι ακόμα και στη μέτρια βραδιά του, έγινε καθοριστικός.

Βαρέλα (5): Αρνητικός. Η παρουσία του δεν ενέπνευσε καμία εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και φυσικά όπως όλη η αμυντική γραμμή, φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Δεδομένα, η εμφάνισή του δεν είναι στα στάνταρ που έχει θέσει ο ίδιος ο Βαρέλα για τον ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια (6): Υπάρχει μέσα στο γήπεδο και με την εμπειρία του θα καταφέρνει να είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ. Είχε ανεβάσματα, κέρδισε φάουλ, ενώ όταν πήγε από τα δεξιά, ήταν και ο κυριότερος δημιουργός για την ομάδα του με τις σέντρες. Πολύ σημαντικό επίσης ότι σκόραρε με πέναλτι, κάτι το οποίο… σπανίζει στον φετινό ΠΑΟΚ

Τσιγγάρας (5): Βράδυ που θα θελήσει να ξεχάσει. Μαζί με τον Σβαμπ έχασαν τη μάση της μεσαίας γραμμής από τους σκληροτράχηλους Τζέγκο και Σάσα, ενώ είναι ο κύριος υπαίτιος για το ότι η ομάδα του δέχθηκε το δεύτερο γκολ, χάνοντας την μπάλα στη μεσαία γραμμή από τον Μαντσίνι. Έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Σβαμπ (5): Τίποτα το ιδιαίτερο για τον Αυστριακό χαφ. Έχουν υπάρξει πολύ καλύτερα παιχνίδια για τον ίδιο και ισχύει ό,τι και για τον Τσιγγάρα, στη μάχη με τα αντίπαλα χαφ. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Ελ Καντουρί.

Ζίβκοβιτς (6): Η ποιότητα ήταν εκεί για ακόμα μία φορά, δημιούργησε μία ευκαιρία, αλλά και πάλι υπήρχαν διαστήματα μέσα στον αγώνα, που έδειχνε χαμένος στην πολυκοσμία της αντίπαλης άμυνας. Είναι παίκτης από τον οποίο περιμένει κανείς τη μία ενέργειά του, αλλά σήμερα αυτή δεν εμφανίστηκε.

Καγκάβα (4): Άφαντος. Πήρε την ευκαιρία του ως βασικός, αλλά δεν δήλωσε «παρών» ώστε να δώσει ρυθμό στην ομάδα του και κυρίως να φέρει το παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ. Έδειξε πως αν μπορεί να βοηθήσει, θα χρειαστεί χρόνο, αφού δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους υπόλοιπους.

Ουάρντα (6): Αναγκαστικά έπαιξε στα αριστερά, αλλά δεν πρόκειται για μία θέση άγνωστη για τον ίδιο. Αντιθέτως, τις καλές του χρονιές εκεί τις έχει κάνει. Τακτικά ήταν πολύ καλός, έδωσε μάχες και συγκριτικά με τον Ζίβκοβιτς, ήταν καλύτερος ως παίκτης ομάδας. Όπως είπε ο Πάμπλο Γκαρσία, έπρεπε να θυσιαστεί και θυσιάστηκε.

Κρμέντσικ (6): Δεν του βγήκε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο ΠΑΟΚ ήταν μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, ό,τι δημιουργήσε ήταν από τη δική του θέληση και αυτοθυσία ενώ με τον Σφιντέρσκι στο πλευρό του στο δεύτερο ημίχρονο είχε μεγάλη απεμπλοκή από τα αντίπαλα μαρκαρίσματα.

Σφιντέρσκι (5): Θα περίμενε περισσότερα ο Πάμπλο Γκαρσία από τον Πολωνό, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ ήθελε να φέρει το ματς στην περιοχή του Άρη, αλλά παρουσιάστηκε σε μεγάλο βαθμό εκτός κλίματος αγώνα. Είχε κακές μεταβιβάσεις, ωστόσο το καλό ήταν ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις κινήσεις του ταλαιπώρησε κάπως την άμυνα των «κιτρίνων».

Μπαμπά και Ελ Καντουρί αγωνίστηκαν για λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x