Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Κατεβήκαμε να κερδίσουμε το ματς, η ΑΕΚ για να το κλέψει»

Σε αιχμηρό ύφος η ανάλυση του παιχνιδιού από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

«Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ειδικά όταν ο ένας εκ των δύο δεν ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως να παίξει ποδόσφαιρο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ στην ανάλυσή του στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ειδικά όταν ο ένας εκ των δύο δεν ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσει το ματς, η ΑΕΚ για να το κλέψει. Κανείς δεν πέτυχε το στόχο του. Η Ένωση ήταν κυνική, σκληρή, άκρως αμυντική.Ευτύχησε να σκοράρει στην ουσιαστικά μοναδική της τελική προσπάθεια και μετά επένδυσε στη διατήρηση του προβαδίσματος με κάθε κόστος. Με σχεδόν 90? πίσω από τη μπάλα και τα περισσότερα εξ αυτών πίσω από τη σέντρα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε ορθολογικά, προσπάθησε από τον άξονα, από τις πτέρυγες, με σέντρες, δημιούργησε ευκαιρίες, πίεσε αλλά άργησε να βρει το γκολ, έχασε την τελευταία ευκαιρία και αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι έχασε δύο βαθμούς. Κι εδώ επιστρέφουμε στο ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Τσόλακ, Μάτος και Τζόλης έχασαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο, ενώ στο 21? ο Α. Ζίβκοβιτς έκανε ένα σουτ στην κίνηση από μεγάλη απόσταση που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Ένωσης.Κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΚ στο 23? άνοιξε το σκορ με τον Ανσαριφάρντ, στη μία και μοναδική ευκαιρία στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα στο 25? με τον Τζόλη , αλλά μετά από υπόδειξη του VAR, το τέρμα του νεαρού επιθετικού ακυρώθηκε για χέρι.Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και τον έλεγχο αλλά να μη φτάνουν σε τελικές προσπάθειες.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες με τους Μάτος, Σβαμπ και Τσόλακ να μην βρίσκουν δίχτυα.

Ο Φερέιρα ανακάτεψε την τράπουλα, ο ΠΑΟΚ όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο επιθετικός, απείλησε στο 77? με τον Σφιντέρσκι , στο 87? με τον Μπίσεσβαρ και εν τέλει ισοφάρισε ένα λεπτό πριν το 90?.

Ο Μπίσεσβαρ γέμισε στην περιοχή, ο Σφιντέρσκι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο επερχόμενος Μουργκ σκόραρε στο ντεμπούτο του και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα στο 96? θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά ο Τσιντώντας σταμάτησε τον Σφιντέρσκι σε τετ α τετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x