Champions League

ΠΑΟΚ: «Κλειδώνει» στους αδύναμους στην κλήρωση για Champions League

Σχεδόν σίγουρα στους αδύναμους της κλήρωσης του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League ο ΠΑΟΚ. Το σενάριο που προβιβάζει τον «δικέφαλο του Βορρά» στους ισχυρούς.

Άσχημα μαντάτα για τον ΠΑΟΚ από Τουρκία…

Η Μπεσίκτας επικράτησε 3-0 της Γκεντσλερμπιρλιγκί για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super Lig και τερμάτισε τρίτη, προσπερνώντας τη Σίβασπορ, που ηττήθηκε από τη Γκετζέπε με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα του Σεργκέν Γιαλτσίν εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο της Τουρκίας για το Champions League (το πρώτο έχει πάει στην πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ).

Αυτή η εξέλιξη δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων του «δικεφάλου του Βορρά», αφού τους στέλνει στους αδύναμους του δεύτερου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Συνεπώς με τα τωρινά δεδομένα θα βρει μπροστά του μια εκ των Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) και Μπεσίκτας (Τουρκία).

Υπάρχει, πάντως, ακόμα σενάριο που προβιβάζει τον ΠΑΟΚ στους ισχυρούς και που του «στρώνει» ευνοϊκότερη κλήρωση (10/8). Το ενδεχόμενο δικαίωσης της Τράμπζνοσπορ (έχει τερματίσει δεύτερη) στο CAS, για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό που της έχει επιβληθεί, με την οποία σφραγίζει αυτόματα παρουσία στα προκριματικά. Με αυτόν τον τρόπο οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν στους ισχυρούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x