Stoiximan Super League

Αρέσει ο Φεράρι, αλλά κοιτάει και άλλους μπακ ο ΠΑΟΚ

Στα υπ’ όψιν του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Φράνκο Φεράρι, αλλά οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν και άλλες επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, με τον ΠΑΟΚ να βάζει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του με την πώληση του διεθνούς μπακ στην αγγλική ομάδα.

Πέρα από το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, υπάρχει και το αγωνιστικό, αφού οι Θεσσαλονικείς καλούνται να προχωρήσουν για την απόκτηση ενός αντικαταστάτη του Έλληνα μπακ.

Από χθες έχει προκύψει η πληροφορία από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου πως πρώτος στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου.

Ο Αργεντινός μπακ βρίσκεται δύο χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας 49 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλίας, ένα γκολ (αυτό απέναντι στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν) και δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Φαίνεται όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Όλαφ Ρέμπε φαίνεται πως έχει στα χέρια του δύο περιπτώσεις.

Η μία μάλιστα είναι από τη Γερμανία. Ωστόσο, στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία και στον Άντριαν Περέιρα, ο οποίος τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά του στην Τούμπα και θα μπορέσει να δώσει με τον Βιεϊρίνια σημαντικές λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Ελπίδες για Ντόουγκλας Αουγκούστο εν όψει ΟΦΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x