Κύπελλο Ελλάδας

Με «νέο αίμα» για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να τσεκάρει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παίξει με αρκετές αλλαγές στη Λαμία.

Με… προίκα το 5-2 του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ καλείται στην έδρα της Λαμίας να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, CosmoteSport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, διασκεδάζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις μετά την κακή εικόνα που είχε ομάδα απέναντι στους Αρκάδες.

Για αυτό το λόγο ο Πάμπλο Γκαρσία σκοπεύει να φρεσκάρει τους Θεσσαλονικείς, χρησιμοποιώντας κάποιους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ή δίνοντας μία ευκαιρία σε νέα παιδιά να αρχίσουν να παίρνουν ματς με την πρώτη ομάδα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Μπάμπα.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Νινούα και Σβαμπ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Καγκάβα. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μουργκ, Τζόλης και στην κορυφή θα επιστρέψει ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Γιαξής, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Κρμέντσικ και Κούτσιας. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέα Μιχάι δούλεψε στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας την αποκατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x