Stoiximan Super League

Με Ντόουγκλας κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Ελ Καντουρί, αλλά με τον Ντόουγκλας η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Μουργκ να κάνει ντεμπούτο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αύριο, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι Ίνγκασον, Μιχάι που επέτρεψαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις υποβλήθηκαν σε τεστ Covid 19 και εν αναμονή των αποτελεσμάτων προπονήθηκαν ατομικά. Και οι δύο παίκτες είναι αρνητικοί, έτσι υπολογίζονται κανονικά από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Η τελευταία προπόνηση του «δικεφάλου του Βορρά» πριν το ντέρμπι με την «Ένωση» πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και είχε μαθήματα τακτικής, δουλειά στις στατικές φάσεις κι ελεύθερο παιχνίδι.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να προπονηθεί, έμεινε εκτός αποστολής και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

Εκτός είναι τόσο ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, όσο κι ο ανέτοιμος Ροντρίγκο. Αντίθετα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, επιστρέφει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Φερέιρα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Γιαννούλης, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι και Τσόλακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x