Europa League

Σήμερα οι ανακοινώσεις για Ομόνοια από ΠΑΟΚ

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Ομόνοια μετά το «Ο.Κ.» για τη διεξαγωγή αγώνων με κόσμο.

Τις πύλες της μετά από αρκετούς μήνες ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά η Τούμπα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η χθεσινή ανακοίνωση άναψε το «πράσινο φως» στις ομάδες να έχουν κόσμο στους αγώνες τους, με την απόφαση να κάνει λόγο για ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές και ΔΕΝ αφορά τους αγώνες σε κλειστά γήπεδα.

Στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει κοντά του 2.900 οπαδούς του, οι οποίοι θα στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε διαδοχικές συσκέψεις στα γραφεία της ΠΑΕ για τα μέτρα που θα ληφθούν, τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί ξανά τον κόσμο στις κερκίδες του και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση μετά το «κλείσιμο».

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ, με την πρώτη ιδέα που έπεσε στο τραπέζι να αναφέρει πως τα εισιτήρια θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε θύρα, ώστε να παρθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x