Stoiximan Super League

Στα πρότυπα της Μπάγερν Μονάχου το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Τον εκ νέου εκσυγχρονισμό του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ, με την παράλληλη επέκταση των εγκαταστάσεων, ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τον Όλαφ Ρέμπε.

Ενεργός σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Ιβάν Σαββίδης.

Εκτός από την συμφωνία με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για την επέκταση του συμβολαίου του, ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» ασχολείται και με άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο κ. Σαββίδης επικοινώνησε με τον Όλαφ Ρέμπε από τον οποίο ζήτησε να προχωρήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που αφορούν το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου επιθυμεί την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας, προχωρώντας παράλληλα στην επέκτασή τους για να δουλεύει καλύτερα η ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης εμπιστεύτηκε τον Γερμανό τεχνικό διευθυντή, λόγω των επαφών που έχει στο εξωτερικό για να έρθει στα μέτρα που πρέπει το προπονητικό κέντρο και φαίνεται πως αυτό θα γίνει στα πρότυπα της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας.







Μάλιστα, τα έργα αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα, ώστε να τελειώσουν πριν από τη λήξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη

Λήξη συναγερμού στον ΠΑΟΚ: Καθαρή η μαγνητική του Τζόλη
ΠΑΟΚ: Μαγνητική ο Κρέσπο, θεραπεία ο Τζόλης
Ανανέωνει με… εντολή Σαββίδη ο Βιεϊρίνια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x