Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Αουγούστο, «μπαίνει» από Δευτέρα ο Ζαμπά

«Καθαρός» ο υπέρηχος που έκανε ο Αουγούστο αλλά δε συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ζαμπά θα είναι μεθαύριο στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/11) ξεκίνησε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ με δρομικές ασκήσεις και rondo. Ακολούθησε μία σειρά από σπριντ και στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα οκτώ εναντίον οκτώ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης που είναι θετικός στον κορωνοϊό έχει μπει σε κατοίκον περιορισμό. Το επιτελείο του «δικεφάλου του Βορρά» έχει μεταφέρει στο σπίτι του διεθνή ποδοσφαιριστή ποδήλατο και λάστιχα και του έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υπεβλήθη σε υπέρηχο που δεν έδειξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έτσι, ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε θεραπεία, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και αναμένεται να μπει κανονικά με την ομάδα τις επόμενες μέρες.

Σε κανονικούς ρυθμούς θα επιστρέψει τη Δευτέρα (16/11) και ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης σήμερα με την ομάδα.

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα έχει ρεπό την Κυριακή (15/11) και θα επιστρέψει τη Δευτέρα στις προπονήσεις στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x