Stoiximan Super League

Πώς πήγε στο Ζάγκρεμπ ο Μίσιτς

Το παρασκήνιο της υπόθεσης Μίσιτς, ο οποίος δεν παρέμεινε στην Τούμπα.

Δεδομένη έδειχνε μέχρι πριν από λίγους μήνες η παραμονή του Γιόσιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ.

Τον Δεκέμβριο ο Γιώργος Σαββίδης είχε ενημερώσει τους φίλους της ομάδας πως υπάρχει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Live Sport παρουσιάζει το παρασκήνιο της ανατροπής στην υπόθεση του Κροάτη μέσου.

Ο παίκτης είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία του στη Θεσσαλονίκη, όμως οι διαπραγματεύσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον νέο δανεισμό του παίκτη δεν είχαν το επιθυμυτό αποτέλεσμα.

Οι Πορτογάλοι αποφάσισαν να δηλώσουν τον Μίσιτς στη λίστα για το πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που επηρέασε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεώρησε πως δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαν συμφωνηθεί με τον «Δικέφαλο του Βορρά» προτού παρουσιαστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη πως η προσπάθεια για το νέο δανεισμό του δεν έχει εγκαταλειφτεί, αλλά θα γίνει ξανά τον Ιανουάριο που θα επέστρεφε και ο ίδιος στην ενεργό δράση.

Κάπου εκεί προέκυψε το ενδιαφέρον της Ντιναμό, η οποία έδωσε μία νέα προοπτική στην καριέρα του Μίσιτς.

Στα δεδομένα όμως πρέπει να βάλουμε και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ρισκάρει να δώσει 2 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη μαζί με ένα «γερό» συμβόλαιο, από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα υγείας και υπάρχει ο κίνδυνος του Financial Fair Play από την UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x