Super League 2

Παπαδόπουλος: «Να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα και να αναδείξουμε παίκτες από τις ακαδημίες»

Την επιστροφή του Απόλλωνα στην πρώτη κατηγορία -παράλληλα με την χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα του- έθεσε ως στόχο κατά την παρουσίασή του ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει στη νέα του ομάδα και ευχαρίστησε το αφεντικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για την ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μονεμβασιώτη, από την ημέρα που έφυγα από τον ΟΦΗ μου έχει μιλήσει για να έρθω στον Απόλλωνα. Με μεγάλη μου χαρά είμαι σήμερα εδώ. Έχω συνηθίσει να μάχομαι για να κερδίζω πράγματα, δεν είμαι μόνος μου αλλά έχω ανθρώπους δίπλα μου που θα με βοηθήσουν να ανέβουμε ξανά στην Σούπερ Λίγκα.

Σε κάθε ομάδα, πέρα από τον στόχο που θέτει η διοίκηση, μου αρέσει πολύ να δουλεύω με νέους παίκτες από τις ακαδημίες. Ήδη έχω μιλήσει για τα παιδιά που θα είναι κοντά στην πρώτη ομάδα. Μεγαλύτερή μου χαρά θα είναι να αναδείξουμε έναν δύο τρεις παίκτες από τις ακαδημίες. Πρέπει να λύσουμε κάποια σημαντικά θέματα και έχουμε πολύ χρόνο για να συμβεί αυτό. Να λύσουμε την καθημερινότητα της ομάδας, όσον αφορά την προπόνηση και να γίνονται κάτω από καλές συνθήκες.

Γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. 15 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία. Δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας όπου θα κάνουμε πολλά φιλικά. Θα κάνουμε αρκετές μεταγραφές, παίκτες με προσωπικότητα και νικητές για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το ρόστερ δεν θα είναι πολύ μεγάλο, να δώσουμε τη δυνατότητα σε παίκτες από τις ακαδημίες να παίξουν. 22-23 παίκτες το πολύ με 3-4 τερματοφύλακες.
Θα κοιτάξουμε να πάρουμε παίκτες με κίνητρο και φιλοδοξίες, όταν με το καλό ανέβει η ομάδα να έχει έναν κορμό. Έχουμε πολύ δουλειά αλλά και πολύ χρόνο μπροστά μας. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που δουλεύω, ένα ευχαριστώ ξανά στον κύριο Μονεμβασιώτη για την αγάπη που μου έχει δείξει».

Γιατί ήρθε στον Απόλλωνα: «Η διάρκεια του συμβολαίου μου είναι για 2 χρόνια. Έπαιξε ρόλο η επιμονή του κυρίου Μονεμβασιώτη αλλά πρέπει πάντα να λειτουργούμε και σαν επαγγελματίες, οπότε έπαιξε ρόλο και το οικονομικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x