Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μιλώντας στη Real News. Ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι πράσινοι είναι μια ομάδα περισσότερο «ψημένη» τέτοια παιχνίδια και περισσότερο ώριμη στη διαχείριση των αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου στη Real News

Για τον ΠΑΟK:

«Τώρα χτίζει, τώρα βάζει τις βάσεις για τις επόμενες σεζόν και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα. Υπάρχει ρεαλισμός φέτος και συγκεκριμένο πλάνο. Έχουν αλλάξει πολλά. Όχι μόνο στη δομή του συλλόγου, αλλά και ποδοσφαιριστές και προπονητή. Ο Δικέφαλος έχει περισσότερες επιλογές σε όλες τις γραμμές συγκριτικά με την περυσινή περίοδο και ξέρουν όλοι ότι δεν μπορεί φέτος να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά χρειάζεται το αποτέλεσμα. Έχει αλλάξει και η διάταξη της ομάδας, με το σχήμα των τριών κεντρικών αμυντικών. Θεωρώ πως είναι ένα σύστημα που ταιριάζει περισσότερο σε ντέρμπι και δυνατούς αντιπάλους και όχι στα περισσότερα ματς πρωταθλήματος εναντίον ασθενέστερων αντιπάλων. Λογικά ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάζεται καλύτερος όσο περνά ο χρόνος, αφού φέτος βάζει νέες βάσεις, με σωστούς κανόνες λειτουργίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Όσο για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι προς το παρόν σχεδόν η ίδια ομάδα με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Έχει περισσότερες ποιοτικές επιλογές, αλλά στον κορμό της ομάδας λίγα είναι τα καινούργια πρόσωπα. Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι λειτουργεί με τις ίδιες ποδοσφαιρικές αρχές που είχε θέσει πριν από δύο χρόνια. Δείχνει πιο ώριμος στη διαχείριση των αγώνων, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και τα ντέρμπι. Χάνει πολύ δύσκολα βαθμούς στην έδρα του, είναι πιο ψημένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και έχει καλύτερη χημεία. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη χτίσει ένα σύνολο από τις προηγούμενες σεζόν και προσθέτει στοιχεία. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό»