Ο επιθετικός των Κύπριων τόνισε πως είναι υπερήφανος για τους συμπαίκτες του και τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο επιθετικοί από το ματς στο «Καραϊσκάκης» και δεν τους «έκατσε» να σκοράρουν. Στάθηκε στην ικανότητα του Ολυμπιακού να κρατά την μπάλα, ατην κούραση και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής.

Αναλυτικά: «Να πω ένα μεγάλο "μπράβο" σε όλη την ομάδα, σε όλο το οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα. Καταφέραμε ένα πολύ μεγάλο στόχο για χρόνια, να είμαστε στους ομίλους.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς από την αρχή, μια δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, πιο επιθετικοί απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι. Κυνηγήσαμε τις φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ, δεν βγήκε. Το ίδιο προσπαθήσαμε και στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα, κράτησε την μπάλα και σταμάτησε λίγο το ρυθμό.

Συνεχίζουμε. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Ομόνοια είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τώρα θα ξεκουραστούμε και έχουμε το πρωτάθλημα. Θα δούμε την κλήρωση του Europa League και θα συνεχίσουμε. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube