Stoiximan Super League

Παραδέχθηκε τη σχέση με τη σύζυγο του Τόσιτς ο Βράνιες!

Ποστάρισμα με το οποίο ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες ότι διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του πρώην συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Ντούσκο Τόσιτς, έκανε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Νέα διάσταση στο περιβόητο θέμα της φερόμενης σχέσης του με τη Γέλενα Καρλέουσα έδωσε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Παρόλο που η σύζυγός του πρώην συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Ντούσκο Τόσιτς, διέψευσε τη φημολογία για παράνομο δεσμό τους, ο Βόσνιος επιβεβαίωσε εμμέσως ότι κάτι τέτοιο συνέβη.

Ενώ έχουν αρχίσει λοιπόν να κυκλοφορούν και φωτογραφίες από διαδικτυακές τους επαφές και κοινή επίσκεψη στην Ακρόπολη, ο Βράνιες παραδέχθηκε ουσιαστικά τον δεσμό με ανάρτηση στο instagram (την οποία στη συνέχεια κατέβασε).

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βράνιες

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των media. Αφήστε με να αναφέρω κάποια πράγματα για το ότι φέρεται να δέχθηκα απειλές τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της κυρίας Καρλέουσα. Αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους είμαι έτοιμος να πω την αλήθεια:

Η Γέλενα κι εγώ γνωριστήκαμε στο Instagram δύο χρόνια πριν και έκτοτε άρχισαν όλα. Για αυτό το διάστημα βιώσαμε όλες τις εμπειρίες από ταξίδια, επισκέψεις στην Αθήνα και σε άλλα μέρη αλλά και στο σπίτι της ακόμα. Ειπώθηκαν και έγιναν κάποια πράγματα όχι τόσο ωραία. Η Γελένα είναι μία ισχυρή γυναίκα με ουσία.

Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό. Προσωπικά δεν είμαι κακός άνθρωπος ή ψυχοπαθής όπως θέλουν να με παρουσιάζουν και είμαι έτοιμος να το αποδείξω. Για ότι λένε έχω αποδείξεις. Δεν οδήγησα κανέναν πουθενά ούτε εκβίασα καταστάσεις.

Ότι έγινε, έγινε με αμοιβαία κατανόηση και επιθυμία. Ας αναζητήσουν λοιπόν ένοχους αλλού. Λυπάμαι για την οικογένειά μου που το πέρασε όλο αυτό. Είναι ο μόνος τρόπος να πω την αλήθεια. Έχω αποδείξεις για όλα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x