Stoiximan Super League

Παραλίγο… χαρακίρι, αλλά πέρασε με Μανούσο από τον Βόλο ο Ατρόμητος

Τα είδε όλα, αλλά… τρίποντο! Ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο με χατ-τρικ του Μανούσου, ο Βόλος επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς, αλλά οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη (2-3).

Είχε Μανούσο, αλλά όχι σοβαρότητα!

Ένας εξαιρετικός Ατρόμητος για ένα ημίχρονο έκανε… πλάκα στον Βόλο, με αποτέλεσμα να σκοράρει τρία τέρματα, όλα από τον Γιώργο Μανούσο (8’. 38’, 44’) και φαινόταν ότι θα φτάσει σε ρυθμό προπόνησης σε μία άνετη επικράτηση, τη δεύτερη στη διαδικασία των play-out.

Ωστόσο, οι παιδικές ασθένειες που εμφανίζει σε κάθε ματς η ομάδα του Σάββα Παντελίδη εμφανίστηκαν και σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Βόλος εκμεταλλευόμενος τη χαλάρωση των Περιστεριωτών πέτυχαν δύο γκολ με τους Κυζιρίδη (49’) και Τσοκάνη (68’) και μάλιστα λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ατρόμητος, καθώς ο Ντε Πο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87’.

Το ματς

Διαφορά ποιότητας και διάθεσης διαπιστώθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Βόλου, καθώς ο Ατρόμητος ήταν σαφώς πιο ορεξάτος και με αυτό το στοιχείο ως κυριότερο όπλο κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης από πολύ νωρίς.

Μόλις στο 8’, ο Ανδρούτσος έβγαλε τη σέντρα από το αριστερό, ο Καραγκιόζης έκανε κακή έξοδο (στην οποία τραυματίστηκε και τελικά αντικαταστάθηκε) και ο Μανούσος σε κενή εστία κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Ο έμπειρος φορ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 17’ έπειτα από υπέροχη ατομική προσπάθεια (του είπε «όχι» ο Γκαραβέλης), αλλά τελικά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε άλλα δύο τέρματα.

Στο 39’ ο Ντε Πο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μανούσος με κεφαλιά-διαβήτη έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 44’ ο Ραμπέγιο με μαγική μπαλιά με το εξωτερικό βρήκε και πάλι τον έμπειρο επιθετικό, που ολοκλήρωσε το δικό του χατ-τρικ.

Με το δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος αποφάσισε να εμφανιστεί στο γήπεδο, τη στιγμή που η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αποφάσισε την αντίθετη πορεία, βάζοντας το πόδι τους στο φρένο. Απόρροια αυτής της κατάστασης, ήταν οι γηπεδούχοι να μειώσουν σε 3-1, όταν έπειτα από μία αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Κυζιρίδη, που με τέλειο πλασέ βρήκε δίχτυα.

Μάλιστα, ο Βόλος όχι μόνο κατάφερε να δείξει μια… διαφορετική διάθεση, αλλά στο 68’ βρήκε ακόμα ένα γκολ στο 68’. Αυτό προήλθε από εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τσοκάνη που με δυνατό σουτ έγραψε το 3-2, δίνοντας εξαιρετικό ενδιαφέρον στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα.

Στο 80’ ο Ατρόμητος φάνηκε να κερδίζει πέναλτι με τον Ντε Πο να πέφτει στην περιοχή από προσπάθεια του Γκαραβέλη, αλλά έπειτα από επτάλεπτη(!) εξέταση, ο εξτρέμ του Ατρόμητου είδε την κίτρινη κάρτα για θέατρο, που ήταν η δεύτερη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος έχασε την τελευταία του μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Μέγερι στο 93’ να αποκρούει ένα πολύ δυνατό σουτ του Γέντρισεκ, κρατώντας το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας του.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης (12' Γκαραβέλης), Μήτογλου, Διαμαντής (46' Δημόπουλος), Φερράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Κυζιρίδης (53' Ζοάο)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι - Γκάλο (60' Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης - Νάτσος, Μπουσουλάτζιτς - Ντε Πο, Ραμπέγιο (71' Ούμπιδες), Ανδρούτσος (88' Στρούγγης) - Μανούσος (72' Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x