Γερμανία

Παραμένει στο τιμόνι της Μπάγερν μέχρι νεωτέρας ο Φλικ!

Ο Χάνσι Φλικ θα συνεχίσει να είναι ο πρώτος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή διακοπή, όπως ανακοίνωσε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στην ετήσια γενική συνέλευση των Βαυαρών.

«Το περασμένο Σάββατο, ο Ούλι Χένες, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ είπαμε δημοσίως ότι ο Χάνσκι Φλικ είναι ο προπονητής μας μέχρι νεωτέρας. Και επειδή δε θέλουμε να ερωτόμαστε κάθε Σάββατο αν ο Χάνσι θα είναι ο προπονητής μας και στο επόμενο ματς, σας αγαπητά μέλη: μέχρι νεωτέρας σημαίνει ότι ο Χάνσι Φλικ θα φέρει την ευθύνη για το αθλητικό κομμάτι τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και ενδεχομένως περαιτέρω», ήταν τα λεγόμενα του Γερμανού αξιωματούχου, στη χθεσινή εκδήλωση που διεξήχθη στο Μόναχο.

Ο Φλικ έχει ένα «εντυπωσιακό σκεπτικό γύρω από την προπόνηση αλλά και την τακτική. Η διαχείριση των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή και μας αρέσει η ευχάριστη συμπεριφορά του. Σας το λέω με απόλυτη πεποίθηση: Εμπιστευόμαστε τον Χάνσι Φλικ», πρόσθεσε ο «Κάλε».

Η Μπάγερν μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον 54χρονο διάδοχο του Νίκο Κόβατς. Έχοντας κερδίσει τον Ολυμπιακό με 2-0 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» του Champions League, αλλά και… διαλύοντας με 4-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x