«Το περασμένο Σάββατο, ο Ούλι Χένες, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ είπαμε δημοσίως ότι ο Χάνσκι Φλικ είναι ο προπονητής μας μέχρι νεωτέρας. Και επειδή δε θέλουμε να ερωτόμαστε κάθε Σάββατο αν ο Χάνσι θα είναι ο προπονητής μας και στο επόμενο ματς, σας αγαπητά μέλη: μέχρι νεωτέρας σημαίνει ότι ο Χάνσι Φλικ θα φέρει την ευθύνη για το αθλητικό κομμάτι τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και ενδεχομένως περαιτέρω», ήταν τα λεγόμενα του Γερμανού αξιωματούχου, στη χθεσινή εκδήλωση που διεξήχθη στο Μόναχο.

Ο Φλικ έχει ένα «εντυπωσιακό σκεπτικό γύρω από την προπόνηση αλλά και την τακτική. Η διαχείριση των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή και μας αρέσει η ευχάριστη συμπεριφορά του. Σας το λέω με απόλυτη πεποίθηση: Εμπιστευόμαστε τον Χάνσι Φλικ», πρόσθεσε ο «Κάλε».

Η Μπάγερν μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον 54χρονο διάδοχο του Νίκο Κόβατς. Έχοντας κερδίσει τον Ολυμπιακό με 2-0 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» του Champions League, αλλά και… διαλύοντας με 4-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στη Bundesliga.