Δεν έμειναν ασχολίαστες οι καταγγελίες από τον Θεόφιλο Χατζηιωαννίδη, για στήσιμο του αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Πόντου, καθώς η διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» φρόντισε να περάσει στην... αντεπίθεση, αρνούμενη κατηγορηματικά κάθε τέτοιο ενδεχόμενο και απειλώντας με κυρώσεις!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ακούμε και διαβάζουμε από το πρωί δημοσιεύματα και δηλώσεις ανθρώπων, αγνώστων προς εμάς συμφερόντων, στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν προφανώς εντυπώσεις και ενδεχομένως να επιλύσουν προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας την ομάδα μας.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δε θα επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα του ιστορικού μας συλλόγου, πόσο μάλλον εμπλέκοντας μας σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι δικαιωματικά στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας όπως πάντα την αξία της στο γήπεδο και μόνη προσήλωση της, είναι η άνοδος στην 1η κατηγορία, εκεί όπου και πρέπει να αγωνίζεται.

Δηλώνουμε ευθέως προς όσους προέβησαν σήμερα σε δυσφημιστικές εις βάρος μας δηλώσεις και προς όλες γενικά τις πλευρές και τους εμπλεκόμενους που αναπαράγουν τέτοιου είδους “σκουπίδια”, ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του ονόματος και της ιστορίας της και για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη η φήμη της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ