Super League 2

Παυλίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Στόχος του Απόλλωνα είναι η άνοδος»

Στον έναν και μοναδικό στόχο που είναι η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη κατηγορία, στάθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τον στόχο που έχει ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος είναι φυσικά η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα, αλλά και για τον αποκλεισμό-σοκ από τον Αιολικό στο Κύπελλο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Μπάμπης Παυλίδης.

Παράλληλα, ο μέσος της Ελαφράς Ταξιαρχίας αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη, τονίζοντας ότι αποχώρησε λόγω δικής του επιθυμίας, ενώ έκανε την... πρόβλεψη πως θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Τσανάκα:

«Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο στόχος μας φυσικά είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ 1», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τον αποκλεισμό από τον Αιολικό Μυτιλήνης: «Ήταν κακό αποτέλεσμα για εμάς, πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα, μόνο με τα ονόματά μας, με τη φανέλα. Μας έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Το γήπεδο έπαιξε επίσης ρόλο, γιατί δεν ήταν καλό. Σε μια κακή στιγμή έγινε το πέναλτι και δυσκολευτήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Ήμασταν στεναχωρημένοι και βγάλαμε πείσμα για να μην ξανά γίνει αυτή η εμφάνιση. Τέλειωσε αυτό τα παιχνίδι τώρα όμως και προχωράμε για το διπλό στα Χανιά. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο από εδώ και πέρα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο να βρεις ξανά ρυθμό, ακόμη και οι προπονητές δεν το γνωρίζουν. Νομίζω πως έπρεπε να υπάρχει κάποια οργάνωση, να βρουν μια ημερομηνία και να ξεκινήσει τα πρωτάθλημα. Βρήκαμε τον αγωνιστικό ρυθμό και μετά πάλι από την αρχή. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Μας λείπει μόνο ο ρυθμός».


Για το κλίμα που επικρατεί στον Απόλλωνα: «Το ιδανικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα βοηθάει πολύ. Έχουμε ένα πλάνο, έναν στόχο και ξεκινάμε βήμα βήμα. Ήρθαν παίκτες που μπορεί να παίζουν άνετα στην Σούπερ Λιγκ. Ο Απόλλωνας έχει και δεύτερη ενδεκάδα. Δεν μας λείπει τίποτα, η διοίκηση μας ικανοποιεί πλήρως, αν είχαμε και παραπάνω κόσμο θα ήταν όλα τέλεια».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Έχω παίξει στο παρελθόν σε πολλές θέσεις, αυτή που θέλω είναι δεκάρι και σαν δεύτερος επιθετικός επίσης, να κάνω ασίστ. Τα περισσότερα γκολ τα χω βάλει με το αριστερό που δεν είναι και το καλό μου. Η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, μόνο ο αγωνιστικός ρυθμός λείπει, έχουμε χημεία ξέρουμε πως κινείται ο καθένας».

Για τα χρόνια του στον Άρη: «Πέρασα τα καλυτέρα μου χρόνια, έχει μεγάλο λαό η ομάδα. Έφυγα από δική μου επιλογή, δεν τα πήγαινα επίσης καλά με τον Παντελίδη. Από το να μείνω και να μην παίζω, θα έκανα κακό στην ομάδα και στον εαυτό μου. Πέρασα υπέροχα και δύσκολα χρόνια ταυτόχρονα. Προχωράμε, έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή».

Πως βλέπει τον Άρη τώρα: «Έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια, έχει ποιότητα που θα ζήλευαν και οι υπόλοιπες ομάδες. Πήρε δυο νίκες, σιγά-σιγά θα βρει τα πατήματα του και πιστεύω ότι στην βαθμολογία θα είναι στην τετράδα κι αν όχι εκεί, στην εξάδα σίγουρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x