Europa League

Πέρασαν «αγκαλιά» Μπράγκα, Γουλβς

Μέτα από ένα καταπληκτικό ματς στην Πορτογαλία, Μπράγκα και Γουλβς ήρθαν ισόπαλες 3-3 και πήραν μαζί την πρόκριση στους «32» του Europa League, για την πέμπτη αγωνιστική του 11ου ομίλου.

Μπράγκα και Γουλβς ήρθαν ισόπαλες 3-3 στην Πορτογαλία για την πέμπτη αγωνιστική του 11ου ομίλου του Europa League και πήραν μαθηματικά μαζί την πρόκριση για τους «32» της διοργάνωσης, σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπεσίκτας επί της Σλόβαν 2-1 στην Τουρκία.

Μπράγκα-Γουλβς 3-3
Στο 6’, ο Αντρέ Ορτα έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ραούλ Χιμένες και κατέληξε στα δίχτυα. Η αντεπίθεση των «λύκων» έφερε το 1-3. Στο 14’, η καρφωτή κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες έφερε το 1-1. Στο 34’, ο Ραούλ Χιμένες έβγαλε την ωραία μπαλιά στον Ντόχερτι και αυτός με απευθείας πλασέ έκανε το 1-2. Στο 35’, ένα κλέψιμο στο χώρο του κέντρου και ένας ωραίος συνδυασμός έφερε την ατομική προσπάθεια του Τραορέ και το 1-3.

Στο 64’, ο Γκαλένο με ωραίο σέντρα βρήκε τον Παουλίνιο, που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-3. Στο 79’, μετά από φάση διαρκείας, ο Σεκέιρα έκανε τη σέντρα και ο Φρανσέρτζιο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 3-3.

Μπεσίκτας-Σλόβαν 2-1
Η Μπεσίκτας έχασε ευκαιρίες μέχρι το πρώτο μισάωρο, όμως η Σλόβαν προηγήθηκε στο 35’, με τον Μάρκο να κάνει τη σέντρα και τον Ντάνιελ να κάνει το 0-1. Ο Σπόραρ έκλεισε το ημίχρονο με ευκαιρία για τους Σλοβάκους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σλοβάκοι έχαναν τις ευκαιρίες και τελικά η Μπεσίκτας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’, όταν ο Ρόκο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Νκουντού και έκανε το 1-1. Τελικά, στο 92’ ο Ντε Καμπς ανέτρεψε τον Ντιαμπί και το πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Λιάιτς και έκανε το 2-1 στο 94’.


Βαθμολογία:
Μπράγκα 11

Γουλβς 10

Σλόβαν 4

Μπεσίκτας 3

Επόμενη αγωνιστική (12/12):
Σλόβαν-Μπράγκα

Γουλβς-Μπεσίκτας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x