Stoiximan Super League

Πέρασε από την Λαμία και «βλέπει» Ευρώπη ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός ήταν φουλ αποτελεσματικός και με δύο εξαιρετικά τέρματα από Γουίλιαν και Μπαΐροβιτς, πέρασε από την έδρα της Λαμίας (0-2) και έπιασε τον Άρη στην έκτη θέση.

«Βλέπει» Ευρώπη ο Παναιτωλικός! Με μια μεστή και φουλ αποτελεσματική εμφάνιση, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε 2-0 στην έδρας της Λαμίας και «γλυκοκοιτάζει» τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς έπιασαν στην έκτη θέση τον Άρη και βρίσκονται στο μείον ένα από τον Παναθηναϊκό!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Γουίλιαν που άνοιξε το σκορ και έδωσε την ασίστ στον Μπαΐροβιτς στην επανάληψη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το ματς



Καλός ο ρυθμός αλλά καθόλου φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο πρώτο τέταρτο του ματς. Οι δύο ομάδες δεν έδειχναν διάθεση να κλειστούν και έπαιζαν ανοιχτά, φάουλ δεν είχαμε πολλά αλλά μπροστά τα έκαναν... μαντάρα! Ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα, πάντως, στον αγωνιστικό χώρο και ο Γουίλιαν στο 20’ προειδοποίσε τους γηπεδούχους με τον Αντέτζο να βάζει τελευταία στιγμή την προβολή. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος εξτρέμ μπήκε ξανά στην αντίπαλη περιοχή και αυτή τη φορά κανένας αντίπαλός του δεν τον εμπόδισε και αυτός με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

inner

Αυτό το γκολ αντί να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ματς, το... έσβησε! Ο Παναιτωλικός έδωσε χώρο στους αντιπάλους του και κάθισε στο δικό του μισό, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί στην κόντρα τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς του. Από την άλλη μεριά η Λαμία πήρε την κατοχή αλλά ήταν αγνώριστη συγκριτικά με τα τελευταία της ματς και με κακές επιλογές στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου δεν κατάφερνε να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη.

inner

Μία από τα ίδια και στην επανέναρξη του δευτέρου μέρους, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να πιέζουν τους αντιπάλους τους! Αλλά σε μία εξαιρετική αντεπίθεση, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έδειξε την ποιότητά της. Ήταν το 71ο λεπτό όταν ο Γουίλιαν με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Μπαΐροβιτς μέσα στην περιοχή και αυτός με άψογο διαγώνιο τελείωμα δεν επέτρεψε στον Μελίσσα να αντιδράσει για το 2-0. Κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι έδειχναν να απογοητεύονται και εν μέρει είχαν δίκιο καθώς είχαν να ανέβουν ένα... βουνό! Δεν έφτιαξαν καμία σοβαρή ευκαιρία προς την εστία του Γιαννακόπουλου που είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Κυριακίδη και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε να χάνουν δίκαια, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους την φετινή χρονιά!

inner

inner

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας,Βάντερσον, Μπουλούλης (70’ Επστάιν), Δημούτσος, Καραμάνος (60’ Πίτι), Τομάς (83’ Σκόνδρας), Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (62’ Γιανακκόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Γουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς (75’ Μαλής), Γκούγκα (82’ Αμαράλ)

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x