Stoiximan Super League

Πέρασε με ανατροπή από τα Περιβόλια ο Πανιώνιος

Με ήρωα τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, ο Πανιώνιος κατάφερε να περάσει από τα Περιβόλια επικρατώντας του Πλατανιά με 1-2, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές εκτός έδρας υποχρεώσεις του ο Πανιώνιος.

Με κορυφαίο τον Σπιριντόνοβιτς, οι νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη με 1-2 από τα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά και παράλληλα να βάλουν τέλος στο άσχημο σερί των επτά αγωνιστικών χωρίς νίκη.

Ένα αποτέλεσμα ωστόσο που δεν έχει βαθμολογικό αντίκρισμα, καθώς μετά τις νίκες των Αστέρα και Ξάνθης, ο Πανιώνιος δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στους 39 βαθμούς και την έβδομη θέση ανέβηκε ο «ιστορικός», στους 10 και την τελευταία θέση παρέμεινε ο ουραγός Πλατανιάς.

Το ματς


Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην μπαίνουν ορεξάτες στο ματς. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 19’ και προήλθε από τα πόδια των παικτών του Πλατανιά. Ο ρυθμός του ματς παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα και πέραν ενός σουτ του Σπιριντόνοβιτς, το 0-0 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επέστρεψαν με μεγαλύτερη όρεξη από τα αποδυτήρια με τον Κότνικ ωστόσο να έχει απάντηση στις απειλές των Κρητικών. Την ισορροπία ανάμεσα στους δύο αντιπάλους «χάλασε» ο Ουντόντζι, ο οποίος με πανέμορφη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Το τέρμα αυτό φαίνεται πως αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρότι δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, ανέβηκαν στο γήπεδο κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι μετά από φάση διαρκείας, ο Σπιριντόνοβιτς ήταν το τελικός αποδέκτης και με ψύχραιμο πλασέ από κοντά νίκησε τον Κασωτάκη και έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η μπίλια θα καθίσει στην ισοπαλία, ήρθε και πάλι ο Αυστριακός για να πει την τελευταία κουβέντα στο ματς. Στο 86’ λοιπόν, με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό αριστερό σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι την εστία των Κρητικών και χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Πανιώνιο.

Οι ενδεκάδες:

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55' Πατράλης), Μάλσα, Κασάλιτσα (90' Ντουαλά), Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Καρυπίδης, Βάντερσον (49' Σινγκ), Σαλάμ, Ενσικουλού

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (72' Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ουάσιγκντον (64' Μασούρας), Μακρυλλος (46' Οικονομίδης), Κόρμπος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x