Γερμανία

Περιζήτητος ο Καπίνο, αλλάζει πλάνο η Βέρντερ…

Το αρχικό πλάνο ήθελε τον Γίρι Παβλένκα να πωλείται από τη Βέρντερ το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι ο Στέφανος Καπίνο τελικά εκείνος που θα φύγει από τη Βρέμη!

Όταν ο Στέφανος Καπίνο επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Βέρντερ μέχρι το 2022, σχεδόν έναν χρόνο πριν, δεν έκρυψε… ποτέ την επιθυμία του να γίνει το νούμερο ένα των «πράσινων» στο προσεχές μέλλον.

«Για εμένα, αυτό που μετράει, είναι να είμαι εκεί όταν ο Γίρι Παβλένκα αποχωρήσει από την ομάδα», είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων ο 26χρονος διεθνής γκολκίπερ.

Το φετινό καλοκαίρι φαινόταν… ιδανικό για τον εν λόγω σενάριο, που θα είχε μόνο νικητές: ο Παβλένκα θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στα 28 του, η Βέρντερ θα λάμβανε μια αξιόλογη προσφορά κάποιων εκατομμυρίων για τον βασικό της τερματοφύλακα και ο Καπίνο θα… αναλάμβανε δράση.

Μόνο που, τώρα το εν λόγω πλάνο κινδυνεύει να καταστραφεί! Ο λόγος; Δεν φαίνεται να υπάρχει… ζωηρό ενδιαφέρον στην αγορά για τον Παβλένκα, παρότι ο Τσέχος πορτιέρε σταθεροποίησε ξανά την απόδοσή του σε καλό επίπεδο στην τελική φάση μιας απογοητευτικής κατά τ’ άλλα για τον ίδιο σεζόν…

Αντιθέτως, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στη Γερμανία, ο Έλληνας τερματοφύλακας φαίνεται να είναι πιο… περιζήτητος, με ομάδες όπως η Φράιμπουργκ, το Αμβούργο ή το Αννόβερο να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, η οποία τους καλύπτει και σε αθλητικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο!

Σε περίπτωση που φύγει τελικά ο Καπίνο αντί του Παβλένκα στο τέλος, δε θα υπάρξει πρόβλημα σε αθλητικό επίπεδο για την Βέρντερ αλλά ένα απρογραμμάτιστο οικονομικό πισωγύρισμα.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ελπίδα πως θα… γίνουν πράγματα στη θέση του γκολκίπερ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Με αρκετές ομάδες να έχουν «ανοιχτές» θέσεις…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x