Στην υποδοχή που του επεφύλασσε ο κόσμος του ΟΦΗ και στο χρονικό σημείο που σκόραρε κόντρα στον ΠΑΣ στάθηκε ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος ευχήθηκε να παραμείνουν αμφότερες οι ομάδες στην κατηγορία.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις. Νομίζω ότι στο πρώτο 45λεπτο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα γιατί ναι μεν ο ΟΦΗ είχε την κατοχή αλλά δεν ήταν επικίνδυνος ενώ εμείς είχαμε δύο καλές στιγμές. Φαινόταν ότι η ομάδα που θα σκόραρε, θα έπαιρνε τον αγώνα. Δυστυχώς για εμάς αυτό συνέβη από τον ΟΦΗ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα στην συνέχεια. Παρότι στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε πρόσωπα και σχηματισμό δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί αλλά ούτε και ο ΟΦΗ έγινε επικίνδυνος. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Ακολουθούν τρεις τελικοί, όπως και για τον ΟΦΗ, και εύχομαι στο τέλος να είμαστε χαμογελαστοί και οι δύο».

-την υποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο του ΟΦΗ γιατί για εμάς που κάνουμε αυτήν την δουλειά, είναι μοναδικές. Είναι μια μικρή αναγνώριση και για την προσπάθεια που έκανα όταν υπηρέτησα την ομάδα αλλά αποτελεί και μια επιβράβευση και ένας σεβασμός σε αυτό που προσπαθούμε να καταθέτουμε κάθε μέρα ως άνθρωποι και ως προπονητής».

-τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές: «Η εκτίμηση μου είναι πως ούτε για τον ΟΦΗ, ούτε για εμάς πως θα παίξουμε μπαράζ. Μπορεί να είναι το πιθανότερο σενάριο και μπορεί να υπάρχουν τρία παιχνίδια ακόμα όμως το ίδιο συμβαίνει και για τους άλλους».

TAGS: ΠΑΣ