Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του για το επίπεδο ποδοσφαίρου που παρουσίασαν και στάθηκε στη θέληση, τη συγκέντρωση και την αμυντική τακτική που ακολούθησαν. Στάθηκε στην κατοχή και την επανάκτηση της μπάλας στη διάρκεια της αναμέτρησης, περιμένει βελτίωση στα επόμενα ματς και θεωρεί σπουδαίο προνόμιο να βρίσκεται κάποιος σε αυτόν το σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Η αποβολή έπαιξε σημαντικό ρόλο. Όμως, σήμερα μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολλά πράγματα και κυρίως αυτό έχει να κάνει με το dna της ομάδας. Για εμένα, οι παίκτες μου σήμερα, όσον αφορά τη θέληση, τη συγκέντρωση και το αμυντικό πλάνο, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουν βέβαια την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια και αυτό με ευχαριστεί.

Θέλω να σταθώ στο κομμάτι της αλλαγής κατοχής, όπως και στο πόσο εύκολα χάνουμε την μπάλα στην ανάκτηση. Αν βελτιώσουμε την εικόνα μας σε αυτά τα δύο, τότε θα έχουμε σίγουρα πολύ περισσότερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάτι παραπάνω.

Είναι σπουδαίο να βρίσκεσαι στη Λαμία. Είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως σταφ. Έχουμε όλοι μαζί κίνητρο πρώτα από όλα για το σύλλογο. Όμως, ακόμα πιο σημαντικό είναι να βρούμε και τα εσωτερικά κίνητρα για να γίνουμε καλύτεροι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία