Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως δεν μπορείς να ανατρέψεις τέτοια σκορ στη συνέχεια, αλλά θεωρεί πως οι παίκτες του προσπάθησαν να σκοράρουν και είχαν τις ευκαιρίες για να το κάνουν, τόνισε πως χρειάζεται καθημερινή βελτίωση και όχι κακή ψυχολογία και δε θέλησε να χαρακτηρίσει «τελικό» το ματς με τον Βόλο την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Αυτό που κρατάμε είναι πως όταν παίζεις με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, η δουλειά και η ατομική του ποιότητα μπορούν να σε κάνουν να ‘πληρώσεις’ τις στιγμές που δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Κρατάμε σαν παρακαταθήκη για το μέλλον πως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στις στιγμές του παιχνιδιού. Διότι, αν σε τέτοια ματς μείνεις πίσω στο σκορ, μετά έχεις να "ανέβεις ένα βουνό". Μπορώ, όμως, να πω πως οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και στα 90’, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να βάλουμε ένα γκολ, ακόμα και πριν γίνει το 2-0 για να ξανά μπούμε στο παιχνίδι.

Όμως, δεχτήκαμε το γκολ εκεί που "κυνηγούσαμε" και μετά έγινε πάρα πολύ δύσκολο να πετύχουμε κάτι. Οι παίκτες, όμως, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Πέραν του σκορ, θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή και κοιτάμε στο μέλλον να σκοράρουμε και να μη δεχόμαστε γκολ για να μπορούμε να παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία