Stoiximan Super League

Πετράκης: «Στενάχωρη μέρα για όλους στην ομάδα»

Στην απογοήτευση που επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Super League 2 μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός τεχνικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη για τις επιλογές και τα λάθη που έγιναν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θεωρώντας σημαντική την υποστήριξη και το σεβασμό που δέχτηκε αυτά τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, χαρακτήρισε τον ΠΑΣ μεγάλη ομάδα, τόνισε πως δεν εγκαταλείπει ποτέ τη μάχη και ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για όσα του προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ότι πραγματικά είναι μια πάρα πολύ στενάχωρη ημέρα για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ και για εμάς. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ, που μας στήριξε όλη τη χρονιά.
Ξέρω ότι έγιναν λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη, όμως θέλω να πω ότι, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είχα ζητήσει από τον πρόεδρο της ομάδας να έρθει κάποιος άλλος στη θέση μου.

Αυτό που νιώθω και βιώνω όλη την ημέρα είναι η αγάπη και ο σεβασμός, δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω ποτέ τη μάχη, γιατί την ομάδα αυτή την αγαπάω και δεν έχω μάθει ποτέ να αφήνω αυτούς που με αγαπάνε και με σέβονται. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν πολύ παράγοντες που επηρεάζουν την προσπάθεια μιας ομάδας. Είναι ένα γεγονός που δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, ο ΠΑΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για αυτά τα χρόνια, για την αγάπη, το σεβασμό, την εκτίμηση και την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Η κατηγορία δεν χάθηκε σήμερα, χάθηκε στην πορεία, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x