Stoiximan Super League

Πήρε… άριστα η Λεωφόρος!

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού στάθηκε στο ύψος του. Γι’ αυτό και η Λεωφόρος πήρε… δέκα με τόνο απ’ την UEFA και τη Σταντάρ για την ατμόσφαιρα.

Ύστερα από έξι χρόνια, η Λεωφόρος φόρεσε τα… γιορτινά της για ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού, έστω κι αν το αποτέλεσμα ήταν «εφιαλτικό» για την ομάδα.

Ακόμα κι έτσι –και παρά το δεδομένο άγχος που υπήρχε- η ατμόσφαιρα στο Απόστολος Νικολαΐδης ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Γι’ αυτό και μετά το τέλος του ματς, οι άνθρωποι του τριφυλλιού έλαβαν συγχαρητήρια τόσο απ’ την UEFA, όσο κι απ’ τη Σταντάρ Λιέγης για τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι στην έκθεσή του ο παρατηρητής έγραψε μόνο για ένα καπνογόνο που άναψε στο 18’ κι έσβησε αμέσως, όπως και για κάποιους γεμάτους διαδρόμους στο πέταλο, που φυσικά δεν θεωρούνται… κατακριτέα.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, η Λεωφόρος πέρασε με… άριστα τις εξετάσεις και φυσικά δεν τίθεται θέμα για το που θα δώσει ο Παναθηναϊκός το εντός έδρας ματς του στα πλέι οφ του Europa League, μετά τη χθεσινή υποδειγματική συμπεριφορά.

Αξίζει να τονίσουμε πως οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την Παναχαϊκή για την προσεχή Τετάρτη (13/8) στη Λεωφόρο, στις 21:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x