Κύπελλο Ελλάδας

Πήρε αυτό που ήθελε ο Άρης

Ο Άρης έκανε ακριβώς τα απαραίτητα, καθώς έμεινε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την -αδιάφορη- Βέροια και πήρε τον βαθμό που του ήταν αρκετός για να προκριθεί ως δεύτερος στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επαγγελματίας ο Άρης! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε για να προκριθεί, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0 με τη Βέροια) που του ήταν αρκετός και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ως δεύτερος.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας! Ο Άρης έπαιζε πιο προσεκτικά στο ματς καθώς δεν ήθελε να πάθει καμιά… ζημιά και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα να μείνει εκτός! Η Βέροια απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό αλλά ο Αναγνωστόπουλος «έβγαλε» τα σουτ των Μεληκιώτη και Λινάρδου. Στο 23’ ήταν η σειρά του Καντιμοίρη να διώξει το σουτ του Ντόγου, ενώ ίδιο αποτέλεσμα υπήρχε και στο 36’ στην προσπάθεια του Καπνίδη.

Στην επανάληψη, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ακόμη λιγότερες. Καλύτερη όλων για τη Βέροια στο 74ο λεπτό, όταν ο Μίλιεβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ με το αριστερό την έστειλε ελάχιστα άουτ. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Άρη να περνάει στην επόμενη φάση ως δεύτερος και τη Βέροια να αποχαιρετάει τη διοργάνωση με 1 βαθμό, αλλά χωρίς να σκοράρει ούτε ένα τέρμα!

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46’ Ιντζίδης), Ρόβας, Γκεράο, Ανάκογλου, Παυλίδης (46’ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (62’ Τζανακάκης).

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Καλί (61’ Δόρης), Μελίσσης (46’ Ασίγκμπα) , Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Σισίνιο, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46’ Μαυριάς), Μίλιεβιτς.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
1 Αστέρας Τρίπολης 7 (8-4)
2 Άρης 5 (6-3)

3 Αιγινιακός 3 (2-7)
4 Βέροια 1 (0-2)

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x