Super League 2

Πήρε Μπεκατώρο και Χαλκιαδάκη ο Πανθρακικός

Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Πανθρακικός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών, του Αλέξανδρου Μπεκατώρου και του Μηνά Χαλκιαδάκη.

Το δυνατό μπάσιμο του Πανθρακικού στο μεταγραφικό παζάρι έχει και συνέχεια, αφού οι Θρακιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, του Αλέξανδρου Μπεκατώρου και του Μηνά Χαλκιαδάκη.

Ο Μπεκατώρος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και παρότι μόλις 21 ετών, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Ιωνικό, Παναιγιάλειο, Παναργειακό και Ερμή Ζωνιανών, που ήταν ο τελευταίος του σταθμός πριν μετακομίσει στη Θράκη.

Το έταιρο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, αποκτήθηκε από την κυπριακή ΑΕ Ζακακίου και αγωνίζεται ως επιθετικός, έχοντας περάσει από τα τσικό του ΟΦΗ και την ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:


«Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Αλέξανδρου Μπεκατώρου και Μηνά Χαλκιαδάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1994 στην Αμφιλοχία. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Παναμβρακικό Μπούκα, ενώ ακολούθησε η θητεία του στον Αμβρακικό Λουτρού (2009-10) και τον Αμφίλοχο. Το 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, όπου παρέμεινε ως το 2013, καθώς στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό (2013-2014), τον Παναιγιάλειο (2014-2015 α' εξάμηνο) και τον Παναργειακό (2014-2015 β' εξάμηνο). Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ερμή Ζωνιανών (Γ' Εθνική).

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης είναι επιθετικός και γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 5 Φεβρουαρίου του 1995. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Γιούχτα και το 2004 εντάχθηκε στην ακαδημία του ΟΦΗ. Από το 2007 κι έπειτα αγωνίστηκε στο Αθλόπολις, ενώ το 2012 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, όπου αγωνίστηκε στην Κ20 της ομάδας. Τον Ιανουάριο του 2015 μετακινήθηκε στην Κύπρο, για να φορέσει τη φανέλα της Α.Ε. Ζακακίου, με την οποία, μάλιστα, στο τέλος της περασμένης περιόδου πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο και τον Μηνά στην οικογένεια του Πανθρακικού μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x