Super League 2

Πήρε το ντέρμπι ο Πλατανιάς

Κάνοντας πολύ καλό β’ μέρος, ο Πλατανιάς επικράτησε 4-0 στην έδρα του Ηροδότου, εκμεταλλευόμενος και την κόκκινη των γηπεδούχων στο 66’ (στο 0-0) και σκαρφάλωσε έστω και προσωρινά στη 2η θέση.

Πλατανιάς για ένα ημίχρονο και τεσσάρα.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση επικράτησε 4-0 στην έδρα του Ηροδότου, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος και κυρίως από το 66’ και μετά, όταν και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Σε εκείνο το σημείο ο Ανδρέου, ο οποίος μπερδεύτηκε με τον Ξενοδόχοφ, σταμάτησε τον Λουκίνα και ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με τον Έλληνα επιθετικό να κερδίζει και πέναλτι και αποβολή αντιπάλου.

Οι παίκτες της ομάδας από τη Ν. Αλικαρνασσό διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του ρέφερι. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όπως και στο 73’ με σουτ σε κανονική ρόη αγώνα αυτήν τη φορά και ο Καραγκούνης «κλείδωσε» τη νίκη του Πλατανιά στο 77ο λεπτό, για να προσθέσει το… κερασάκι στην τούρτα ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 90ο λεπτό.

Υπό δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι σε ένα μεγάλο μέρος του, εξαιτίας βροχόπτωσης και οι γηπεδούχοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος, όπως μαρτυράει και η εξέλιξη του αγώνα. Ξεκίνησε πολύ καλά και σπατάλησε πολύ καλή ευκαιρία στο 10’ με τον Νύκταρη, που νικήθηκε από τον Παπανικολάου. Στη συνέχεια ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι, έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς ανώτεροι, πατώντας και στο αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν.









Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 30/3
Ηρόδοτος-Πλατανιάς 0-4
(67', 73' Λουκίνας, 77' Καραγκούνης, 90' Παπουτσογιαννόπουλος)

Κυριακή 31/3
Κέρκυρα-ΝΠΣ Βόλος (15:00)
Κισσαμικός-Απόλλων Λάρισας (16:00)
Αιγινιακός-Τρίκαλα)
Απόλλων Πόντου-Ηρακλής
Παναχαϊκή-Εργοτέλης
Σπάρτη-Καραϊσκάκης (16:00)
Δόξα Δράμας-Αήττητος Σπάτων (ματαιώθηκε)

Επόμενη αγωνιστική (26η)
Σάββατο (06/04)
Ηρακλής-ΑΟΧ/Κισσαμικός (15:00)

Κυριακή (07/04)
Πλατανιάς-Κέρκυρα (15:00)
Ηρόδοτος-Σπάρτη (16:00)
ΑΕ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας (16:00)
Αήττητος Σπάτων-Απόλλων Πόντου (ματαίωση)
ΝΠΣ Βόλος-Αιγινιακός (16:00)
Τρίκαλα-Παναχαϊκή (16:00)
Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης (16:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x