Stoiximan Super League

Πίστη για τον Αντελίνο

Αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την έκβαση της υπόθεσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού έχουν καταθέσει την καλύτερη οικονομική πρόταση στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Παρά την πίστη που εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Αλοφς, πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραμείνει στη γερμανική ομάδα, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι εκείνοι έχουν καταθέσει την καλύτερη οικονομική πρόταση στην πλευρά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Όπως αποκάλυψε από χθες η SportDay, οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν 2 εκατ. ευρώ στον διεθνή άσο και εκτιμούν ότι έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να τον πείσουν να επιστρέψει να αγωνιστεί ξανά στην Τούμπα.

Μάλιστα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν πως όσο περνούν οι μέρες και δεν υπογράφει ο Βιεϊρίνα σε κάποια άλλη ομάδα ή την Βόλφσμπουργκ τόσο θα μεγαλώνουν οι ελπίδες για να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Όσον αφορά τώρα τον Ρικάρντο Κόστα, σε χθεσινή επικοινωνία που είχαν οι ιθύνοντες του συλλόγου με τον Πορτογάλο στόπερ, εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι πηγαίνουν καλά οι συζητήσεις που έχει με την Αλ Σαλίγια και ότι το ζήτημα τελειώνει θετικά.

Επίσης, διαψεύδονται οι πληροφορίες που θέλουν τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να είναι κοντά στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και τονίζουν χαρακτηριστικά πως «ο Ρικάρντο Κόστα ή θα μείνει εκεί που είναι ή θα έρθει στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x