Super League 2

Πλατέλλας… reloaded

Μείον ένα αγωνιστικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Τραϊανός Δέλλας. Ελπίζοντας ότι θα… υπάρξει παιχνίδι την Κυριακή για να τον χρησιμοποιήσει, ο «Κολοσσός» έχει ξανά διαθέσιμο και τον Πλατέλλα.

Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση -ευελπιστώντας κι εκείνος ότι αυτό θα συμβεί το προσεχές Σαββατοκύριακο- είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε προσβληθεί από ίωση και γι’ αυτό το λόγο δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα. Αποδείχθηκε ωστόσο ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό κι έτσι από την Τρίτη κιόλας επανήλθε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αντίθετα, το ίδιο δεν έγινε και με τους Γεωργέα και Σοϊλέδη (που ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα), ενώ εκτός τέθηκε και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (10:00) όταν και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι σε περίπτωση που τελικά γίνει αυτή τη βδομάδα η 6η αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x