Αγγλία

«Πληρωμένη» απάντηση της Τσέλσι σε Μπαρτσελόνα

Δεν πήγε πολύ καλά η προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να κάνει διαδικτυακή πλάκα στην Τσέλσι.

Διάλογοι ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες του πλανήτη μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έχουν υπάρξει πολλοί και πιθανότατα θα υπάρξουν ακόμα περισσότεροι, αλλά είναι κι αυτοί που δεν καταλήγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τελευταίο παράδειγμα η συζήτηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι εν όψει της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων σήμερα (23/7) στις 13:30 στην Ιαπωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Λονδρέζοι δημιούργησαν ένα βίντεο από την αναμέτρηση που είχαν οι δύο ομάδες το 2012 στα ημιτελικά του Champions League και με το 2-2 στο «Καμπ Νόου», οι «μπλε» πέρασαν στον τελικό και στο τέλος κατέκτησαν και το τρόπαιο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Σε αυτή την ανάρτηση απάντησε η Μπαρτσελόνα, θέλοντας προφανώς να... πικάρει την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ: «Πρόκειται για μια αναδρομή όταν παίζατε ακόμα στο Champions League;», έγραψαν οι Καταλανοί για να λάβουν μια «πληρωμένη» απάντηση.

«Καλύτερα να μην αναφερθούμε σε αναδρομές στο Champions League, μετά τη σεζόν που είχατε...», έγραψε ο υπεύθυνος διαχείρισης των social media της Τσέλσι, αναφερόμενος προφανώς στο κάζο που υπέστη από τη Λίβερπουλ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x