Κοντά στην επιστροφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, λίγους μόλις μήνες μετά την λύση του συμβολαίου του, βρίσκεται ο Τόμας Μπεντίνελι.

Οι επαφές των ανθρώπων της Ελαφράς Ταξιαρχίας με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με τον παίκτη να... ψήνεται ολοένα και περισσότερο για να γυρίσει στους «κυανόλευκους».

Φυσικά, εφόσον οι διαπραγματεύσεις μπουν στην τελική ευθεία θα πρέπει να διευθετηθεί και το ποσό που θα λαμβάνει ετησίως. Την περασμένη σεζόν είχε ένα συμβόλαιο γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ, το οποίο εάν έπιανε τα μπόνους θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ για να αγωνιστεί στην Super League 2 θα πρέπει να κατέβει αρκετά, ίσως και στις 80 χιλ. ευρώ.

Την ίδια ώρα και όσο περνάνε οι ημέρες χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις, η παραμονή του Γιάννη Κοντοέ στην Ελαφρά Ταξιαρχία ολοένα και... απομακρύνεται, ενώ έχει υπάρξει μια νέα επαφή με τον Γιάννη Στάθη και υπάρχει πιθανότητα παραμονής. Βέβαια, ο πρώτος στόχος του Απόλλωνα για το δεξί άκρο είναι ο Χουάν Λαρέα και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του θα προχωρήσει!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube