Super League 2

Πλησιάζει στον Απόλλωνα ο Μπεντινέλι

Έτοιμος να επιστρέψει στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τόμας Μπεντινέλι, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Κοντά στην επιστροφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, λίγους μόλις μήνες μετά την λύση του συμβολαίου του, βρίσκεται ο Τόμας Μπεντίνελι.

Οι επαφές των ανθρώπων της Ελαφράς Ταξιαρχίας με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με τον παίκτη να... ψήνεται ολοένα και περισσότερο για να γυρίσει στους «κυανόλευκους».

Φυσικά, εφόσον οι διαπραγματεύσεις μπουν στην τελική ευθεία θα πρέπει να διευθετηθεί και το ποσό που θα λαμβάνει ετησίως. Την περασμένη σεζόν είχε ένα συμβόλαιο γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ, το οποίο εάν έπιανε τα μπόνους θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ για να αγωνιστεί στην Super League 2 θα πρέπει να κατέβει αρκετά, ίσως και στις 80 χιλ. ευρώ.

Την ίδια ώρα και όσο περνάνε οι ημέρες χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις, η παραμονή του Γιάννη Κοντοέ στην Ελαφρά Ταξιαρχία ολοένα και... απομακρύνεται, ενώ έχει υπάρξει μια νέα επαφή με τον Γιάννη Στάθη και υπάρχει πιθανότητα παραμονής. Βέβαια, ο πρώτος στόχος του Απόλλωνα για το δεξί άκρο είναι ο Χουάν Λαρέα και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του θα προχωρήσει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x