Stoiximan Super League

«Πολύ πιθανό να κληθεί στην εθνική Ουκρανίας ο Νταντσένκο»

Για πρόθεση του Αντρέι Σεβτσένκο να συμπεριλάβει στις κλήσεις του για τα επόμενα παιχνίδια της εθνικής Ουκρανίας τον Όλεγκ Νταντσένκο κάνει λόγο δημοσίευμα στη χώρα.

Διεθνής είναι πολύ πιθανό να χριστεί το επόμενο διάστημα ο Όλεγκ Νταντσένκο. Μπορεί στην ΑΕΚ να μην έχει ως τώρα καλή παρουσία και να μην έχει κερδίσει θέση στην ενδεκάδα, αλλά ο Ουκρανός μπακ φέρεται να χαίρει της εκτίμησης του Αντρέι Σεβτσένκο.

Όπως αναφέρει λοιπόν το «sport.ua», επικαλούμενο πληροφορίες του ρεπόρτερ, Ιγκόρ Τσιγκάνικ, ο αμυντικός της «Ένωσης» ενδέχεται να βρίσκεται στις επιλογές για επόμενα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα:

«Είναι πολύ πιθανό στα επόμενα παιχνίδια της Ουκρανίας να κληθεί ο Όλεγκ Νταντσένκο. Πήρε μεταγραφή σε μια ελληνική ομάδα και έχει ως όνειρο να παίξει για την εθνική.

Γνωρίζω ότι οι προπονητές της ομάδας εξετάζουν προσεκτικά το θέμα και παρακολουθούν την απόδοσή του. Είναι πολύ πιθανό ο Νταντσένκο να βρίσκεται στη λίστα των παικτών που θα κληθούν για τα επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με Γαλλία, Καζακστάν και Φινλανδία.

Θυμίζεται ότι ο Νταντσένκο έπαιξε στη Ρωσία από το 2017 μέχρι το 2020 σε Ανζί, Ενισέι, Ρούμπιν και Ούφα. Τον Ιανουάριο του 2021 μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, όπου αγωνίζονται οι Γεβγέν Σάκχοφ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Έχει κληθεί ξανά στο παρελθόν στην εθνική ομάδα, αλλά δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x