Champions League

Πράξη πρώτη για το «θαύμα» ο ΑΠΟΕΛ

Την πρώτη του μάχη για την είσοδο στους ομίλους του Champions League δίνει απόψε ο ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ» κόντρα στον Άγιαξ για τα play-offs της διοργάνωσης.

Με όπλο την έδρα του και στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς κοντράρεται απόψε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Άγιαξ για τα playoffs του Champions League (22:00, Cosmotesport 2).

Οι Κύπριοι, μετά τις διαδοχικές προκρίσεις εναντίον των υποδεέστερων Σουτγιέσκα και Καραμπάγκ στους δύο προηγούμενους γύρους, βρίσκουν τον «Αίαντα» ως το τελευταίο, πλην όμως «θεόρατο» εμπόδιο, στο δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και οδεύουν για τον «άθλο» που… κόντεψε να σημειώσει ο ΠΑΟΚ, να αποκλείσει δηλαδή την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ από τη συνέχεια του θεσμού.

Το σύνολο του Τόμας Ντολ παρουσιάζεται πάνοπλο για τη μεγάλη «μάχη», διαιτητής της οποίας έχει οριστεί ο έμπειρος Ισπανός, Αντόνιο Ματέου Λαόθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά τη σεζόν 2014/15 στη Λευκωσία, όταν, στους ομίλους τότε, ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ στη ρεβάνς του Άμστερνταμ ο κυπριακός σύλλογος είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 4-0.

Στα άλλα δύο ματς από το «μονοπάτι» των πρωταθλητών που διεξάγονται την ίδια ώρα, η Λίντσερ θα αναμετρηθεί κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στην Αυστρία ενώ η Κλουζ φιλοξενεί την Σλάβια Πράγας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Λίντσερ-Κλαμπ Μπριζ (22:00, Cosmotesport 4)
ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ (22:00, Cosmotesport 2)
Κλουζ-Σλάβια Πράγας (22:00, Cosmotesport 3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x