Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Πανιώνιο.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Ντάνιελ Πράνιτς αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί τονίζοντας πως κάτι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα πριν τεθεί εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης μίλησε ακόμη για παίκτες που δεν αντέχουν στην πίεση, για διαιτητές τους οποίους πρέπει να νικήσει το «τριφύλλι», ενώ κάλεσε τον κόσμο να μείνει ψύχραιμος.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο να βρω λέξεις για να πω πώς αισθανόμαστε. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Είχαμε στόχο το πρωτάθλημα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα τα καταφέρουμε. Καλό είναι να περάσει η αποψινή νύχτα. Έχω πράγματα να πω αλλά καλύτερα να το κάνουμε αύριο όταν θα αναλύσουμε τα λάθη μας.

Πολλοί παίκτες είναι λίγο φοβισμένοι. Δεν το πιστεύουν. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό που. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση. Έχουμε ακόμη ελπίδες και δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα αρνητικά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας γιατί δεν τους άξιζε αυτό. Να μείνουν ψύχραιμοι. Πρέπει να παλεύουμε εναντίον όλων, εναντίον των διαιτητών. Πολλά πράγματα δεν είναι σωστά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι της ώρας αυτά.

Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αυτήν τη στιγμή και πρέπει να το αλλάξουμε».