Αγγλία

Πρέμιερ Λιγκ: Γκολ, ασίστ, clean sheets και όσα πρέπει να... θυμηθείτε

Θυμηθείτε όλα όσα πρέπει, μετρώντας πλέον τις ώρες που απομένουν για να ξαναδούμε μπάλα στην Αγγλία!

Η Πρέμιερ Λιγκ κάνει ξανά σέντρα! Τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά και την αναγκαστική αναβολή λόγω της πανδημίας, το κορυφαίο πρωτάθλημα, οι αγαπημένες ομάδες και οι εντυπωσιακοί παίκτες επιστρέφουν στο γήπεδο!

Η Λίβερπουλ στο +25 θα παρακολουθήσει άνετη κι ωραία το αποψινό ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, γνωρίζοντας πως αν οι Λονδρέζοι της κάνουν ένα μεγάλο δώρο με δική τους νίκη, τότε η ομάδα του Κλοπ θα έχει τη δυνατότητα να στεφθεί Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια, στο «Γκούντισον Παρκ» και το ντέρμπι της Κυριακής με την Έβερτον.

Οι «κόκκινοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη φετινή αγωνιστική περίοδο, δεν είχαν αντίπαλο, κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει, με τη μάχη για την τετράδα να έχει ενδιαφέρον λόγω της προσπάθειας και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει ευρωπαϊκή θέση αλλά και λόγω της εκκρεμότητας με τη Σίτι και την ευρωπαϊκή της συμμετοχή μετά την ποινή δύο ετών από την UEFA.

Που έχουμε σταματήσει όμως; Ποιοι διεκδικούν το Golden Boot έχοντας ξαναβρεί τον καλό τους εαυτό μπροστά από τις αντίπαλες εστίες; Ποιοι είναι εκείνοι που «σερβίρουν» και ετοιμάζουν τα γκολ; Τι κάνουν οι τερματοφύλακες των ομάδων και πόσο βοηθούν τις ομάδες τους με τα clean sheets; Και πως ακριβώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία;

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x