Stoiximan Super League

Πρίγιοβιτς: «Έχω συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το αύριο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς...

Ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποια αλλαγή στα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή για την καριέρα του άφησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος άσος υπογράμμισε πως έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ αλλά όπως ανέφερε «ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το αύριο...».

«Το συμβόλαιό μου με την Αλ Ιτιχάντ με δεσμεύει μέχρι το 2023, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το αύριο και τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην ομάδα μου, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο προς το παρόν. Δεν βιάζομαι, έχω τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά μου και δεν αποκλείω τη δυνατότητα επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά, προς το παρόν, νιώθω καλά εδώ», ανέφερε ο Σέρβος επιθετικός και πρόσθεσε για το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ...

«Ένιωσα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρασα καλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Βαρσοβία, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις, τότε θα πω για τη Θεσσαλονίκη, το απόλαυσα πραγματικά εκεί. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα στην οποία έκανα πολλούς φίλους, που διατηρώ ακόμη και σήμερα. Η Θεσσαλονίκη και η Βαρσοβία θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x