Γερμανία

Πριόνας στον ΣΠΟΡ FM: «Ματς ορόσημο για Εθνική γυναικών το ματς με τη Γερμανία»

Ματς ορόσημο και οδηγό για τη δουλειά που γίνεται από την Εθνική Γυναικών χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι με τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Πριόνας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη σημασία που έχει για την Εθνική γυναικών το προσεχές παιχνίδι με την εθνική Γερμανίας για τα προκριματικά του Euro 2021 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξήγησε ο Αντώνης Πριόνας στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι ένα παιχνίδι ορόσημο και οδηγός για να διαπιστώσουμε τη δυναμικότητά μας, αφού έχουμε να συμμετάσχουμε τρία χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση και να τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές στο γυναικείο ποδόσφαιρο και η UEFA μας ενημέρωσε πως είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στην ηλικία U18 που είχαμε σημαντική αύξηση στα δελτία μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Πριόνας στην εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

«Προσπαθούμε όσο μπορούμε. Έχουμε αποκτήσει οντότητα στην Ευρώπη. Μας υπολογίζουν οι καλύτερες ομάδες στο ποδόσφαιρο και πλέον υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη, ενώ η εθνική Γερμανίας αντιμετωπίζεται ακριβώς το ίδιο όπως η ομάδα των ανδρών.

Θα είναι ένα παιχνίδι ορόσημο και οδηγός για να διαπιστώσουμε τη δυναμικότητά μας, αφού έχουμε να συμμετάσχουμε τρία χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση και να τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Γερμανία.

Ο κόσμος που δεν ασχολείται με το γυναικείο, σπάνια να έχει γίνει έκπληξη τέτοιου μεγέθους, με τις πρώτες ομάδες και σπάνια έρχονται ισοπαλίες μεταξύ των δύο ομάδων των δύο ταχυτήτων.

Οι Γερμανίδες έρχονται σε πλήρη σύνθεση και εμείς θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μετά από μία θετική πορεία φιλικών αγώνων και σημάδια σημαντικής βελτίωσης.

Οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές στο γυναικείο ποδόσφαιρο και η UEFA μας ενημέρωσε πως είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στην ηλικία U18 που είχαμε σημαντική αύξηση στα δελτία μας.

Τους ενημερώσαμε για τις κινήσεις μας, τα τουρνουά και τα event και εμείς προσπαθούμε να φέρνουμε κόσμο στα γήπεδα, στο γυναικείο ποδόσφαιρο, και ο αριθμός των δελτίων είναι κάτι που μας χαροποιεί. Στόχος μας είναι να φέρουμε κορίτσια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, τα οποία ήθελαν και δεν μπορούσαν στο παρελθόν για διάφορους λόγους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x