Europa League

Προβάδισμα για Πόρτο, Ρέιντζερς

Έστω και δύσκολα, οι Πόρτο και Ρέιντζερς επικράτησαν των Γιουνγκ Μπόις και Φέγενορντ αντίστοιχα στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Europa League και απέκτησαν προβάδισμα για την πρόκριση στους «32».

Η Πόρτο νίκησε 2-1 τη Γιουνγκ Μποις στο «Ντραγκάο» και η Ρέιντζερς 1-0 τη Φέγενορντ στο «Αιμπροξ Παρκ» στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Europa League και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πόρτο-Γιουνγκ Μπόις 2-1
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με επιθετικούς προσανατολισμούς και στο 8’ οι «δράκοι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Σοάρες να ανατρέπεται από τον Ντίας και ο ίδιος από την άσπρη βούλα να κάνει το 1-0. Οι Ελβετοί αντεπιτέθηκαν και στο 15΄ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο, όταν ο Ασκαλέ ανατράπηκε από τον Μαρκεσίν και ο Νσάμε ισοφάρισε σε 1-1. Οι Πορτογάλοι απάντησαν στο 29’, όταν ο Κορόνα γύρισε την μπάλα σε κενή εστία στον Σοάρες και αυτός έκανε το 2-1 για τους Πορτογάλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε με τους Ελβετούς να προσπαθούν να πιέσουν στην εστία των δευρεραθλητών Πορτογαλίας. Ο Σοάρες προσπαθούσε μόνος τους για τους παίκτες του Σέρτζιο Κοινσεϊσάο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Ρέιντζερς-Φέγενορντ 1-0
Οι «διαμαρτυρόμενοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και είχαν και δοκάρι με τον Ταβερνιέ. Στο 10’, ο Γάλλος επιθετικός έχασε πέναλτι, όταν η εκτέλεσή του κατέληξε στο δεξί δοκάρι της ολλανδικής εστίας. Τελικά, οι Σκωτσέζοι δικαιώθηκαν στο 24’, όταν ο Οτζο με ατομική προσπάθεια και εκπληκτικό βολέ «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Ρότερνταμ. Η Ρέιντζερς έχασε κάποιες ευκαιρίες μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Η Ρέιντζερς οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο και οι Ολλανδοί άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες στην εστία της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ. Οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις δημιουργούσαν κινδύνους στην αντίπαλη εστία και το ματς έγινε «ροντέο» χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι.


Βαθμολογία:
Πόρτο 3
Ρέιντζερς 3
Φέγενορντ 0
Γιουνγκ Μπόις 0

Επόμενη αγωνιστική (3/10):
Φέγενορντ-Πόρτο

Γιουνγκ Μπόις-Ρέιντζερς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x