Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπεσίκτας επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της ομάδας. Ο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, μίλησε σε ΜΜΕ της Τουρκίας και ξεκαθάρισε πως η ομάδα θέλει επτά με οχτώ παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

«Δεν είναι κανονική η περίοδος που περνάμε λόγω του κορονοϊού. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου και μόλις τώρα, αρχίσαμε να κάνουμε συζητήσεις για παίκτες που έρχονται και φεύγουν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό οικονομικά και αθλητικά. Πρέπει να πάρουμε 7-8 παίκτες. Οι υπογραφές που περιμένουμε δεν έχουν ξεκαθαρίσει εκτός του Ενσακαλά», τόνισε και συνέχισε μιλώντας για τους μεταγραφικούς στόχους...

«Ο Μενσά είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στην ατζέντα μας, αλλά δεν κοιτάμε μόνο αυτόν. Όσο για τον Μπαλοτέλι, ο προπονητής μας δεν το σκέφτεται ως μία εναλλακτική. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες που θέλει ο προπονητής μας. Θέλω να πω ότι δεν είναι θέληση μας να σπαταλήσουμε χρήματα. Στόχος μας είναι να έχουμε παίκτες που ταιριάζουν στις ανάγκες μας και τους στόχους μας. Το πιο δύσκολο βήμα είναι ότι έχουμε παίκτες με συμβόλαια 3-4 χρόνων που δε μπορούμε να ξεφορτωθούμε», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube