Champions League

Προειδοποιητικές οδηγίες της Λίβερπουλ προς τους οπαδούς της – Καθησυχαστικός ο Ανσελότι

Τι να φορούν και τι να προσέχουν τόνισαν οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Νάπολι, ο τεχνικός της οποίας προέβη σε καθησυχαστικές δηλώσεις.

Στη δημοσιοποίηση μίας λίστας «Τι επιτρέπεται – Τι δεν επιτρέπεται» προς τους 2.500 οπαδούς της Λίβερπουλ που ταξίδεψαν στην Νάπολη για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, προέβησαν οι ιθύνοντες των «κόκκινων».

Στόχος να διασφαλίσουν την καθώς πρέπει συμπεριφορά του κόσμου τους, παρότι στις περσινές συναντήσεις των δύο κλαμπ –πάλι στον όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης- δεν έλαβε χώρα κάποιο… παρατράγουδο.

Η εν λόγω λίστα προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να μην φοράνε κόκκινα ρούχα και να χρησιμοποιήσουν λεωφορεία προκειμένου να μεταβούν στο «Σαν Πάολο». Ταυτόχρονα, τους εφιστά την προσοχή στο να μην προκαλέσουν καθώς και στο να έχουν το νου τους στους… ληστές.

Πάντως ο Κάρλο Ανσελότι θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους των Πρωταθλητών Ευρώπης. «Όπως σε κάθε πόλη, έτσι και στην Νάπολη υπάρχουν χαζοί τύποι. Η Νάπολη, όμως, δεν είναι επικίνδυνη. Αντιθέτως, είναι πολύ όμορφη. Ο κόσμος μπορεί να έρθει εδώ, να απολαύσει το φαγητό, την πόλη, όπως και τους ανθρώπους της, οι οποίοι είναι υπέροχοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «παρτενοπέι».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x