Μουντιάλ 2022

FIFA: «Ουτοπικό σενάριο η συμμετοχή της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Διαψεύδονται τα σενάρια περί αποβολής του Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και… αναπλήρωσης του κενού που θα άφηνε από την Ιταλία.

Το ενδεχόμενο να ευνοηθεί η Ιταλία από οποιοδήποτε σενάριο αποβολή εθνικής ομάδας από το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απέκλεισε η FIFA.

Η Εβελίνα Κριστιίν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ανέφερε πως δεν έχει συζητηθεί καν σαν ενδεχόμενο να αποκλειστεί το Ιράν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της καταπάτησης των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα, λέγοντας παράλληλα πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο η ομάδα που θα αναπλήρωνε το κενό της θα ήταν από την Ασία!

«Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA έκανε σύσκεψη την Τετάρτη στο Κατάρ και σήμερα είχαμε ένα νέο συνέδριο με όλες τις ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν. Ποτέ δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τους αποκλείσουμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμη και αν γινόταν, μια ομάδα από την Ασία θα έπαιρνε τη θέση της. Ας βγάλουμε από το μυαλό μας την ιδέα της συμμετοχής της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι απίθανο και η λέξη που θα μπορούσε κατάλληλα να χρησιμοποιηθεί είναι η “ουτοπία”», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x