Μουντιάλ 2022

Ιμπραϊμοβιτς: «Το σώμα μου γερνάει, αλλά γίνομαι σοφότερος και πιο όμορφος»

O Zλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε έτοιμος να ενισχύσει τη Σουηδία όσο κρίνει ο προπονητής του στα κρίσιμα ματς με Γεωργία και Ισπανία, ενώ ξεστόμισε και πάλι φοβερές ατάκες.

Στα 40 του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας, που καλείται να υπερασπιστεί την πρώτη θέση της στον δεύτερο προκριματικό όμιλο και να πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο φορ της Μίλαν ενσωματώθηκε στην αποστολή ια τους τελευταίους δύο αγώνες των προκριματικών , με αντιπάλους την Γεωργία και την Ισπανία.

«Είναι ωραία. Επιτέλους!», σχολίασε ο «Ιμπρα» και πρόσθεσε: «Κάθε ημέρα γνωρίζω καλύτερα το σώμα μου, που γερνάει. Όμως το κεφάλι γίνεται νεότερο και γίνομαι πιο... όμορφος. Υπάρχουν νέα πράγματα κάθε ημέρα».

Όσον αφορά στο διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα και κυρίως από το EURO 2020, ο Ζλάταν, τόνισε: «Ήταν δύσκολο. Ήταν ένα από τα πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία και μου έλειπε να παίζω. Έπρεπε όμως να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Εάν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι εδώ, γιατί είμαι μέλος της ομάδας. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω και στα δύο ματς, θα παίξω και στα δύο. Εάν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Εξαρτάται από το τι θέλει αυτός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x